HELMIN & SORGENFRI

Hvad er Helmin & Sorgenfri?

Helmin & Sorgenfri udgiver bøger, som fortjener at blive udgivet. Vi er født som et fodboldforlag, qua stifternes fortid i fodboldens verden, men siden vi åbnede i 2020 har vi også kastet os over andre genrer, dog oftest med sport som omdrejningspunktet.


I alt 14 titler er ved udgangen af 2022 udgivet, og en god håndfuld tilføjes i 2023, hvor blandt andet Hannah Grants 'The New Grand Tour Cookbook', Anders Stoffers Steen Juul-biografi, en Formel1-bog og meget andet er på blokken.


Jesper Helmin

Jesper har en fortid som chefredaktør på fodboldsitet bold.dk gennem ti år. Han var med til at rykke sitet fra en position langt nede på listen blandt danske medier, til nu at være i top fem.


I sin tid på bold.dk skrev Jesper næsten 50.000 artikler og dækkede i underkanten af 1.000 fodboldkampe i ind- og udland.

Søren Sorgenfri

Søren har tidligere været journalist på BT og Berlingske, ligesom han har været chefredaktør på fodboldmagasinet Clasico.


Søren har en stribe bøger bag sig, heriblandt Per Nielsens biografi. Han er nu blandt andet redaktør på YouSee's sportsapp Sport Inside.