HELMIN & SORGENFRI

Steen Juul - Med i opløbet

299,00 kr.

Historien om Steen Juul.

Steen Juul (født 1950) er et nulevende ikon i dansk travsport. Ud over Tarok er det ham folk nævner, når snakken falder på sulkysporten. Kusken fra Skive, der kom fra beskedne kår, har vundet Dansk Trav Derby 11 gange. Trods pensionsalderen tænker han hele tiden på at vinde den næste sejr, og på at gøre hestene klar til verdenseliten. Intet kan stoppe Steen Juul.

Hver eneste gang ulykker eller sygdomme har sat ham tilbage, har han haft et mål om at komme stærkere tilbage. Han er gjort af et helt særligt vindergen og kan sætte alt andet til side. Han ved, hvad der skal til for at skabe en vinderhest. Et nøgleord er hestens velfærd. Gennem 50 år i sporten har han om nogen ændret dansk travsport – og sat hestene fri.

Det var også evnen til at fokusere på et mål, der reddede ikke bare ham, men også hans tætteste ven i land, da et fly i 1993 forud for et travløb i Sverige styrtede ned i søen Väneren. Den tragedie sætter stadig den dag i dag dybe spor hos travtræneren. Sygejournalen er alenlang. Alligevel står han hver dag op, for at gøre det han elsker. At træne sine heste.

Bogen udkommer d. 24. august 2023.

Antal
1
Tilføj til kurv